Enjoy the noisE
Gość
WITAM... Koncercik w Morphine wypadł świetnie według mnie... jestem tam co poniedziałek i muszę przyznać, że wreszcie chciało mi się pić browar a nie kawę bo ostatnie tygodnie były wybitnie nudne... trzymajcie tak dalej widać u Was zapał i lekkość grania... Na scenie tworzycie całość a to sie liczy... CZYMCIE TAK DALEJ... Oby więcej takich koncertów
Chłopaki WIELKI DZIĘKI za wczoraj, bo odwaliliście kawał dobrej roboty:D
Tomek, to szczególnie tyczy się Ciebie:D jak na pierwszy raz było zajefajnie i mam nadzieję, że będzie tylko lepiej i... że "Don't speak'a" pchniemy na następnym koncercie:P
Ps. Dzięki Ludziska, bo jak Wy się dobrze bawicie na koncercie to my dostajemy skrzydeł
No hejka ludziki Przede wszystkim przepraszam, ze nie mogłem odmeldować się w MORPHINE ale niestety - OBOWAIĄZKI. Wierzę jednak,ze następny koncercik będę już miał niejako "odhaczony" oraz następny i następny etc. Pozdrawiam Ahead !! Krzysiek
Faktycznie grało sie miło. Mam nadzieje, ze bedzie tylko lepiej ]
BTW szukam sponsora na nowa gitarrre ]
słuchało też się bardzo miło :] i nieoficjalnie możemy powiedzieć że już niedługo znowu będzie okazja nas posłuchać. na razie zdradzę tylko tyle że będzie to początek grudnia.
może daj ogłoszenie w gazecie:D